MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Awokado, ze względu na swój delikatny smak, jest świetnym...
fot. Ruyan Ayten / Pexels

Z czym najlepiej jeść jajka? 5 najzdrowszych dodatków. Wzbogać o nie jajka faszerowane, tortille i szakszukę, a efekty Cię zaskoczą!

Jajka i awokado

Awokado, ze względu na swój delikatny smak, jest świetnym dodatkiem do past jajecznych i jako baza do faszerowanych jajek. Odrobina szczypiorku sprawi, że danie nabierze ostrzejszego smaku. Awokado jest bogate w zdrowe nienasycone kwasy tłuszczowe i potas.

Zobacz również

Noc Muzeów w Nowym Sączu. Wielu chętnych, wyjątkowe eksponaty

Noc Muzeów w Nowym Sączu. Wielu chętnych, wyjątkowe eksponaty

King Szczecin wygrał pierwszy półfinał ekstraklasy koszykarzy [ZDJĘCIA]

King Szczecin wygrał pierwszy półfinał ekstraklasy koszykarzy [ZDJĘCIA]

Polecamy

Szukasz idealnej sukienki na wesele jako mama? Tylko spójrz na te cudowne kreacje!

Szukasz idealnej sukienki na wesele jako mama? Tylko spójrz na te cudowne kreacje!

Za każdym razem obierasz pieczarki? W ten sposób sam sobie szkodzisz

Za każdym razem obierasz pieczarki? W ten sposób sam sobie szkodzisz

Eksperci ds. snu nie robią tego nigdy rano. To łatwe i trudne jednocześnie

Eksperci ds. snu nie robią tego nigdy rano. To łatwe i trudne jednocześnie